ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ SITE ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΔΗ

ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.. ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ.

Home | Rss Feeds | Forum | Find us on Facebook | Friendly Banners

Τρίτη 7 Απριλίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ BWIN

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προπόνηση με την AC Μίλαν αποκλειστικά από την bwin
Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή επιλεγμένων Ελληνικών ΜΜΕ και του Μεγάλου νικητή του vip pass Διαγωνισμού της bwin με προορισμό το San Siro στις 27.03.09 στο Μιλάνο και το προπονητικό κέντρο της AC Milan Milannelo για μια αποκλειστική Live συμμετοχή στην προπόνηση με τους παίκτες της ομάδας !
«Μπορώ να πω η εμπειρία αυτή θα μου μείνει αξέχαστη». Ούτε που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως θα βρισκόμουν ανάμεσα στους παίκτες της AC Milan και να ανταλλάσουμε πάσες εντός του San Siro. Και η ξενάγηση , το Μουσείο, η διαδρομή με το πούλμαν της ομάδας, οι χειραψίες μαζί τους , η παρουσία μας στα αποδυτήρια αμέσως μετά την προπόνηση. Τι άλλο να πω; Πραγματικά απερίγραπτη εμπειρία. Πρέπει να ομολογήσω πέρα των προσδοκιών μου και ποτέ δεν πίστεψα ότι θα μπορούσα να υπάρξω τόσο τυχερός απλά κάνοντας εγγραφή στη bwin.com. Θα ήθελα για μία ακόμη φορά να σας ευχαριστήσω και ελπίζω να σταθώ στο μέλλον εξίσου τυχερός»
Αυτά ήταν τα λόγια του Γεράσιμου Π, του τυχερού νικητή από τον Διαγωνισμό της bwin.com.
Η bwin η ηγετική Online-Entertainment πλατφόρμα παγκοσμίως, συνεχίζει να υποστηρίζει με συνέπεια τις μακροχρόνιες δράσεις της καθώς επίσης την πολιτική του να προσφέρει μοναδικές στιγμές και εμπειρίες στους φιλάθλους των σπορ.
Ο sms διαγωνισμός VIP Pass δεν σταματάει εδώ! Συνεχίζεται με νέο προορισμό για Μαδρίτη όπου οι επόμενοι νικητές θα απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία που θα τους προσφέρει η bwin να δούνε τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Barcelona από της vip Θέσεις του Santiago Bernabeu στις 03/05/09 και να απολαύσουν το απόλυτο αθλητικό θέαμα με όλα τα έξοδα πληρωμένα!
Μπές τώρα στην www.bwin.com και γίνε εσύ ο επόμενος Τυχερός που θα ταξιδέψει παρέα με τον χορηγό των Πρωταθλητών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.