ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ SITE ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΔΗ

ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.. ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ.

Home | Rss Feeds | Forum | Find us on Facebook | Friendly Banners

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





Δελτίο Τύπου
Ο νέος betoto ήρθε!
Η No1 Ελληνική online gaming πλατφόρμα ανανεώθηκε και ήρθε για να σας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις. Η αγαπημένη σας πλατφόρμα δεν έκανε απλά ένα επιφανειακό “lifting” αλλά προχώρησε σε μία ουσιαστική ανανέωση με στόχο τη βελτίωση της λειτουργικότητας, της ασφάλειας και της χρηστικότητας. Τελικός σκοπός μας ήταν, η betoto.com να μπορεί να σας προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες της αγοράς που θα μπορείτε να απολαύσετε εύκολα και γρήγορα σε ένα μοντέρνο περιβάλλον με μέγιστη ασφάλεια!
Τι άλλαξε?
Σχεδιασμός
Η betoto.com έχει πλέον όλα τα στοιχεία μιας μοντέρνας gaming πλατφόρμας. Χρησιμοποιώντας τη τελευταία λέξη της gaming τεχνολογίας, το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο εύκολο και φιλικό προς τον χρήστη.
Περισσότερα στοιχήματα
Αν ήσασταν ικανοποιημένοι με τη ποικιλία στοιχημάτων της betoto, πλέον θα ενθουσιαστείτε. Περισσότερα στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα, σε όλα τα πρωταθλήματα και κυρίως στα Ελληνικά σας περιμένουν για να ζήσετε ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις.
Online κουπόνι
Ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος επιλογής στοιχημάτων στο διαδίκτυο, το αγαπημένο σας online κουπόνι, ανανεώθηκε με περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού.
Ασφάλεια
H betoto σας εγγυάται απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία και στις συναλλαγές σας εφαρμόζοντας τα πλέον εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας στον κλάδο.

Είστε έτοιμος να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία gaming?
Μπείτε στο παιχνίδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.